divendres, 1 d’abril del 2022

Comença el 1r concurs literari infantil i juvenil de les Escolàpies Figueres

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, l’AFA vol  organitzar un concurs literari en què puguin participar tots els nens i nenes de l’escola Escolàpies Figueres. L’objectiu principal és donar suport a les activitats culturals de l’escola, potenciar-les, i així contribuir a l’educació dels nens i nenes. Un concurs literari pel Dia Mundial del Llibre permet incentivar la lectura i escriptura dels infants i joves, i premiar-los per l’esforç en aquest àmbit cultural.


Categories i modalitats

Un dels objectius del concurs és obtenir una alta participació entre l’alumnat, per això s’han establert diferents categories per a cada cicle, i modalitats adients a les edats dels participants.





Podran participar en el concurs totes aquelles obres originals que estiguin escrites en català i que compleixin les bases del concurs. El concurs és obert als alumnes de l’escola Escolàpies de Figueres, no hi pot haver participants externs al centre. Només es podrà presentar un treball per cada alumne.


Premis

Hi haurà 1 premi per cada categoria i modalitat, que constarà d’un val de 25€ per bescanviar en una de les llibreries de Figueres. L’AFA es reserva el dret de crear accèssits que complementin els premis establerts si el jurat considera que hi ha obres no premiades que són d’igual qualitat que els guanyadors, així com de deixar deserts les premis si el jurat així ho considera. En total són 15 premis, 15 vals de 25€ cadascun.


Dates del concurs

El concurs s’obrirà l’1 d’abril i els alumnes hi poden participar fins al 14 d’abril de 2022, a les 23:59h. Els guanyadors es comunicaran a l’escola al voltant de Sant Jordi. Queda per determinar l’entrega de premis que es comunicarà per xarxes socials de l’AFA i per altres canals de l’associació i l’escola durant els pròxims dies.


Forma d’entrega de les obres

Les obres es poden presentar directament a través d’aquest formulari. Per aconseguir l’anonimat, a la galeria de relats del concurs només es presentarà de forma pública el pseudònim del participant i un correu electrònic de contacte. En camps interns que no seran públics sí es demanarà el nom real del participant, que no se sabrà fins al dia de l’entrega dels premis. Així el jurat obtindrà totes les obres sense saber-ne els autors reals i podrà decidir de forma lliure i imparcial. Per als participants més petits, i si la participació es fa ajudats pel mestre o la mestra, aquest pot pujar amb el seu nom i email totes les participacions de la classe, i completar amb el camp ‘Nom real del participant’. Una vegada s’ha pujat una participació es rebrà un correu electrònic confirmant que s’ha rebut correctament l’obra presentada al concurs. 



Jurat

El jurat estarà format per pares i mares de l’AFA i professors, els noms dels quals es donaran a conèixer en el mateix acte d’entrega de premis. El jurat està facultat per resoldre qualsevol imprevist que pugui sorgir. En qualsevol cas, el seu veredicte serà sempre inapel·lable. El jurat pot declarar desert qualsevol dels premis quan no hi hagi participació i/o manqui qualitat en els treballs presentats. 


Altres aspectes del concurs

L’organització resoldrà qualsevol aspecte que no estigui previst en aquestes bases. El fet de concursar pressuposa la total acceptació d’aquestes bases i dels drets i obligacions que se’n deriven. Aquest concurs és d’àmbit privat i les dades aconseguides per registrar els participants no tindran cap altre ús que comunicar-se amb els participants durant el concurs. Qualsevol dubte us podeu adreçar a ampa@escolapiesfigueres.org

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada