dimecres, 10 d’abril del 2019

Desfilada disfresses de la Rua.



La comissió de la rua ja està treballant en les disfresses d'aquest any. La desfilada de disfresses tindrà lloc el proper 5 de maig. Totes les escoles de Figueres confeccionen els seus vestits depenent de la temàtica, i juntament amb les carrosses, surten a fer un vol per Figueres.

Aquest any el tema és "la por". L'Ajuntament organitza la rua i posa a disposició de les AMPA l'artista Ettore, que ajuda a dissenyar les disfresses. Hi ha escoles que van de mòmies, monstres, etc. Els nens i nenes de les Escolàpies i els pares que els acompanyin aniran de fantasmes. Els més petits portaran una disfressa més divertida de fantasma i els grans poden triar entre un model que es porta amb patinet i una màscara semblant a "El crit" de Munch. Els materials principals són l'espuma i el cartró.

Aquest any estan apuntats 100 nens i nenes de l'escola per participar en la Rua, i a banda els pares i mares que faran d'acompanyants.

Per crear les disfresses L'AMPA ha llogat un local a prop de l'escola, al carrer Tapis, fet que ha facilitat el treball dels pares en la confecció de les disfresses. També hi ha més facilitat d'horaris perquè tothom pugui col·laborar. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada